TikTokstjärnan blir Eventkoordinator

Hon har över 118,000 följare på TikTok, hon är pysslig och fixig som få och nu är hon här, hos oss på Koncept & Event. Att göra some-film, bygga, måla, fixa och pyssla är det Fanny Moilanen är allra bäst på. Och det är ju precis det som behövs när det vankas event!

Med ett stort leende och härlig norrländska började Fanny hos oss i mars och sedan dess har det varit fullt ös. Bland annat har hon hunnit ta examen från FEI, gjort sitt första egna event och skapat tiktok-filmer till våra sociala kanaler.

Hur känns det att vara på plats, Fanny?

Det känns så kul att vara på plats och att jag fick komma in mitt i eventexplosionen som varit! Efter en rätt skakig vinter fanns det ju inga garantier på att jobb ens skulle finnas i eventbranschen så jag är så glad att allt föll på plats så perfekt!

Varför valde du K&E?

Jag gillar att K&E är en modern och ung byrå som får saker att hända! Det känns som att alla processer blir väldigt snabba och effektiva men ändå pricksäkra. Dessutom får jag i min roll jobba både med projekt och marknadsföring vilket är helt fantastiskt!

Vad ser du mest fram emot?

Jag ser så fram emot alla spännande projekt vi ska göra till hösten och så ser jag såklart fram emot vår Gotlandskonferens i augusti!

Berätta något som ingen vet om dig?

Jag hann ta en kandidatexamen i psykologi innan jag insåg att det var eventbranschen som gällde för mig!

Berätta något om dig vs sociala medier

Att få jobba med sociala medier som en del av arbetet är så roligt då jag i flera år vägt mellan en karriär inom event och en karriär inom marknadsföring. Här får jag the best of both worlds! Privat arbetar jag en hel del med sociala medier och jag har i nuläget 118 094 följare på TikTok, därför är det helt fantastiskt att få arbeta med något som jag även privat tycker är så kul!

Senaste artiklarna

Nominerade i Gyllene Hjulet

25 mars, 2024 / Nominerade till Gyllene Hjulet! Koncept & Event har blivit nominerade som ett av fem bidrag till Årets Interna Event i Gyllene Hjulet. Vi tävlar tillsammans med Netlight med projektet ”For World S...

En trumvirvel för Anna Hansson!

13 februari, 2024 / “Jag mår som bäst under ett event när jag ser att klockan tickar ner för att snart slå live. Då står jag där med en känsla av att allt faktiskt skulle kunna skita sig, för att enbart några sekunder se...

Välkommen Calle Zai!

29 januari, 2024 / “Ett uppdrag jag minns extra väl är Winter Jam på Stadion i Stockholm. Det var 25000 personer i publiken, en massiv budget, livesänt på SVT, hundratals involverade medarbetare och hårt slit. Här någon...

Vårt content team, trender och 2024!

18 januari, 2024 / Innan året drar igång året på riktigt så vill vi veta lite kring trender och vad som bankar på dörren 2024. Hur väljer egentligen bolag att kommunicera idag? Vad önskar våra kunder ha hjälp med? Och v...

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green