111 486

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Traditionsenligt evenemang

En numer årlig tradition – vårfest med Tjuren på Mr French!

Efter förra årets evenemang fick vi bland annat höra att vi omgående skulle boka upp detta års event. Med förtroende utvecklas relationen och tillsammans har vi nu startat en tradition – årligt vårfest med Tjuren!

800 sommarfräscha gäster klev in på maffigt uppiffade Mr French i vårsolen. På plats hade vi byggt en rigorös scen med massor av fin teknik, vår DJ spelade ljuva toner från start till mål och gästerna avnjöt den, från ett mikrobryggeri, egenproducerade ölen med designad label. Likt förra året gick det givetvis en röd tråd i all branding – inbjudan, etiketter, menyer etc. andades Tjuren och dess kvalité.

Bubbel, fri bar och fyra matstationer lämnade ingen missnöjd. Tillsammans med eminent service och ett vasst kök kan vi verkligen leverera evenemang av toppklass trots en hög mängd gäster. Det är en utmaning vilket vi aldrig räds.

Flertalet dragningar drog ner en hel del skratt och applåder under kvällen och självklart prisades Tjurens hårdast arbetande personal från scen. Att vinna ett pris på det här företagseventet går inte av för hackor – en tjur tillverkad i Swarovski-kristall hamnar i dina händer. Inte pjåkigt.

Kolla in koncept-filmen!

”Tack för att ni fixade festen så bra!”

Vill du veta mer?

+4670 – 570 56 40
viktor@konceptochevent.se

800

Antal gäster

8/5 2018

Datum

Mister French

Plats

video

Nyfiken?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!