99 006

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Utökad personalstyrka, välkommen Sara!

Hej och välkommen till Koncept & Event, Sara Shalabi!

– Tack så mycket!

Du är i grund och botten en mycket erfaren krögare, hur hittade du till oss och eventbranschen?

– Efter 15 år i krogbranschen ville jag göra något nytt. Chansen dök upp när jag blev headhuntad till ett företag som primärt arbetar med event och resor utomlands, här blev jag kvar i ungefär fem års tid innan jag gick på mammaledighet för mina två vackra barn. Därefter tog jag mig an ett beprövat restaurangkoncept som skulle öppna upp i Stockholm.

Du är onekligen en minst lika erfaren projektledare, härligt! Visst är det från det nyligen öppnade och väldigt populära konceptet Eataly du kommer till oss?

– Ja, jag var med och startade upp Eataly i Urban Outfitters gamla maffiga lokaler, det var riktigt kul. Jag hanterade bemanning och mycket struktur och logistik. Sedan arbetade jag på plats under de första månaderna efter öppning men efter min projektanställning ville jag åter tillbaka till eventbranschen – och här är jag nu!

Vad inspirerar dig som allra mest i arbetsvardagen?

– Att göra kunder nöjda, det är mitt huvudsakliga mål och inspiration, att få se glada miner och goda resultat! Jag tycker om att vara med och planera och förbereda större som mindre evenemang, dela tips och idéer och få sätta min touch som erfaren krogmänniska och projektledare.

Vi är mycket glada att ha dig hos oss, är du redo för den intensiva sommarsäsongen?

– Absolut! Jag vet att tuffa månader väntar men när vi har så kul som vi redan haft hittills är jag inte det minsta orolig.

Veckan som var, vecka 18

9 maj, 2018 / Vips så var Valborg förbi och vi är inne i maj månad. Det är nästan svårt att tro att sommaren snart är här, men visst är det så! För ett år sedan tog vi emot kommentaren......

Nytt samarbete med Bro Hof Slott Golf

25 april, 2018 / Bro Hof har flertalet gånger stått som värd för Nordea Masters som är Sveriges bidrag till Europatouren. Förutom två banor i världsklass stoltserar......

Varmt välkommen, Sommar’n! Våren här.

11 april, 2018 / Nog är de varmare tiderna här nu, eller hur? Så måste det bara vara. Skratten och energin från vår granne Vasaparken vittnar om det och sett till evenemangskalendern råder det inga som helst inga tvivel......

Koncept-film, Kontorsfest 3.0

20 mars, 2018 / För tredje året i rad arrangerade vi Netlights kontorsfest mitt i Stockholm City. Från tankar, inspiration och idéer kring konceptet hela vägen till produktion......

Koncept-film, The Venetian Gala

6 mars, 2018 / Operaterrassen fylldes denna kalla kväll med glada och varma gäster, sprängfylld underhållning i form av dansare, liveband, ståupp-komiker, DJ och saxofonist......
Ladda fler artiklar

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Summer mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×

+468 - 410 367 90
hej@konceptochevent.se