111 486

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Utökad personalstyrka, välkommen Sara!

Hej och välkommen till Koncept & Event, Sara Shalabi!

– Tack så mycket!

Du är i grund och botten en mycket erfaren krögare, hur hittade du till oss och eventbranschen?

– Efter 15 år i krogbranschen ville jag göra något nytt. Chansen dök upp när jag blev headhuntad till ett företag som primärt arbetar med event och resor utomlands, här blev jag kvar i ungefär fem års tid innan jag gick på mammaledighet för mina två vackra barn. Därefter tog jag mig an ett beprövat restaurangkoncept som skulle öppna upp i Stockholm.

Du är onekligen en minst lika erfaren projektledare, härligt! Visst är det från det nyligen öppnade och väldigt populära konceptet Eataly du kommer till oss?

– Ja, jag var med och startade upp Eataly i Urban Outfitters gamla maffiga lokaler, det var riktigt kul. Jag hanterade bemanning och mycket struktur och logistik. Sedan arbetade jag på plats under de första månaderna efter öppning men efter min projektanställning ville jag åter tillbaka till eventbranschen – och här är jag nu!

Vad inspirerar dig som allra mest i arbetsvardagen?

– Att göra kunder nöjda, det är mitt huvudsakliga mål och inspiration, att få se glada miner och goda resultat! Jag tycker om att vara med och planera och förbereda större som mindre evenemang, dela tips och idéer och få sätta min touch som erfaren krogmänniska och projektledare.

Vi är mycket glada att ha dig hos oss, är du redo för den intensiva sommarsäsongen?

– Absolut! Jag vet att tuffa månader väntar men när vi har så kul som vi redan haft hittills är jag inte det minsta orolig.

God jul och gott nytt år!

20 december, 2018 / När vi har två evenemang kvar att genomföra innan julledigheten vet vi att det är riktigt nära dopparedagen. Vad vi också vet är att det krävs ett riktigt......

Årets sista megafredag!

18 december, 2018 / Årets sista mega-fredag är done and done. Vi välkomnade 1500 gäster till elva olika evenemang......

En riktig superfredag

30 november, 2018 / Vi har en riktig pangfredag. 1800 gäster och totalt nio arrangemang, vilket team vi har!...

Case, Bonnier Innovation Awards

30 oktober, 2018 / Tillsammans med Bonnier AB:s team agerade Koncept & Event leverantör för eventets koordinering av byggnation, scenmiljö och dekor vilket bland annat innefattade......

Upplev Visby under men också efter Almedalen!

23 oktober, 2018 / Att få ihop sitt schema under Almedalen har sina utmaningar, man kan ju faktiskt bara vara på ett ställe i taget. Det otroliga utbudet av seminarier, föreläsningar, mingel och andra evenemang......

Event på nya kontoret

16 oktober, 2018 / I förra veckan fick vi äntligen inviga våra nya lokaler i Hagastaden när vi genomförde vår första Meet & Greet......

Vi besökte Almedalen!

2 oktober, 2018 / I somras besökte vi Almedalen för första gången. Jag, Niklas Åström (VD), tog med kollegan Viktor Ekström (säljchef) och åkte ner till Visby för att se över vilka möjligheter......
Ladda fler artiklar

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×

+468 - 410 367 90
hej@konceptochevent.se