122 804

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Därför är vi framgångsrika

Utan att på något sätt vara nöjda har vår resa mot att bli Sveriges mest effektiva eventbyrå visat att vi jobbar enligt ett väldigt framgångsrikt koncept. Vi jobbar idag löpande med kunder som H&M, Bonnier, Google, Unibet, Betsson, IDG, Tobii och Netlight.

Det är stora bolag som lägger ett stort förtroende och ansvar i våra händer. Lägg till att i princip varenda kund vi jobbat med sedan starten stannar kvar och anlitar oss igen. Kundfamiljen växer hela tiden och med det även omsättningen som ökat med minst 75% alla våra verksamma år.

En grundbult i konceptet är den aktiva roll vi tar – får vi en förfrågan hittar vi en lösning. Vi förhandlar, skruvar och fixar tills dess att vi kan presentera alternativ. Ibland är dem ganska standardiserade (man behöver ju inte alltid uppfinna hjulet!) Ibland blir det dock väldigt unika koncept som aldrig gjorts tidigare (ett extra hjul skadar inte!).

Vi har förståelse för att budgetar kommer variera mellan olika projekt men vi kommer alltid kunna leverera en lösning. Det viktiga är att det händer saker och att bokningar blir av. För oss är många bokningar bättre än många kronor vilket är en väldigt central filosofi hos oss.

Nöje / Employer Branding & Kundevenemang

När vi kategoriserar något som nöje menar vi evenemang där fokus handlar mindre om business och mer om pleasure. Personalevenemang och kundevenemang där fokus är att stärka relationer, företagskulturen och helt enkelt hålla de sociala värdena i fokus. Här vill vi påstå att vi är Sveriges största eventbyrå sett till antal genomförda evenemang av det här slaget.

Vår erfarenhet inom nöje sträcker sig mer än tio år tillbaka i tiden. Vi kan erbjuda alltifrån klassiska koncept som julfest med prinskorv och sommarfest med rosé i solen till mer skräddarsydda upplägg med övernattning, aktiviteter på vatten, temafester, underhållning och mycket mer.

Nöjesrelaterade evenemang är ofta något som genomförs löpande och efter liknande mönster varje år. Utmana oss gärna med din förfrågan och låt oss ta fram olika alternativ för er där ni väljer er favorit. När det sedan blir dags för nya evenemang tar vi en ny kontakt och sätter ihop något nytt. Vi är ständigt uppdaterade på det senaste och med vår kompetens kan vi garantera att vi lyfter gästernas mungipor till nya höjder!

Vill du veta mer?

Event

Möte / Kickoff & Konferens

Konferenser, kickoffer, forum, seminarier osv. Kärt barn har många namn. Det naturliga samlingsnamnet på den här typen av evenemang är givetvis möten – tillfällen då vi träffas, utbildar oss, diskuterar och samarbetar. Eftersom vi är experter på nöje, vad passar då bättre än att vi får ta ansvaret för mötet och göra det till något extra. Är det ett mindre möte kan det vara en kort aktivitet under dagen eller kanske en extra spännande matmeny.

Är det ett större arrangemang som en kickoff hittar vi er perfekta location. Kanske är det i ett stort mötesrum i konferensavdelningen på ett hotell eller så är det i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik där vi bygger scen, teknik osv. för en mötesdag som deltagarna aldrig upplevt innan.

Varje år genomför vi ett stort antal kickoffer runt om i landet. Vi genomför mindre möten och konferenser och vi gör det precis som med allt annat vi gör – på ett kostnadseffektivt sätt, på en plats som är noga utvald för just det arrangemanget och med en fingertoppskänsla för hur vi vrider just ert evenemang till något alldeles extra.

Vill du veta mer?

Event

Produktion / Dekor, Teknik & Scen

Ju mer utmanade vi blivit av våra kunder desto mer olika områden har vi tvingats lära oss att behärska. Ingen är mer tacksam för det än vi. Det har gjort oss till experter på produktion, scen, dekor och teknik. Under åren som gått har vi gjort helt galna temafester med dekor i mängder, tatuerare, spågummor, snölandskap, bollhav, hoppborgar och cocktailbarer i små konferensrum.

Vi har också skapat konferenser och möten för några av Sveriges största bolag i miljöer där ingen trodde att man kunde ha en heldagskonferens. Det har exempelvis skett i gamla fabriker, i en kyrka och i en nattklubb (där vi verkligen gjorde mötet lite party!). Idag har vi byggt upp ett nätverk med leverantörer för att klara det mesta, eller ja, egentligen allt. Än så länge har vi aldrig tackat nej till någon förfrågan för att vi känt att vi inte haft kompetensen. Vi har byggt fan-zones när Sverige spelat landskamp i fotboll, tält för flera hundra sittande gäster, toalettlösningar, stora scener för live-uppträdanden med ljud- och ljusteknik och mycket mer.

Tack vare detta kan vi flytta gränserna och det ganska långt också. Utmana oss gärna med just er förfrågan!

Vill du veta mer?

Event

Idé / Koncept- & Eventuteckling

Med över 1000 evenemang genomförda har vi varit med om en del. Vi har lärt oss vad som fungerar och för vem. Vi är proffs på att översätta kundens önskemål till verklighet och minnen. Processerna ser ofta olika ut för när vi jobbar med nya kunder och när vi jobbar med befintliga. De nya kommer ofta med ett konkret case om något dem vill att vi ska göra. De befintliga talar om att dem vill göra något och ger oss ramar för antal, datum etc. Därefter får vi skapa konceptet och vi är väldigt bekväma med att jobba på båda sätten.

Exempel på koncept vi har skapat för våra kunder är en stor vinterfest i New York-tema där vi helt tagit bort den klassiska julen och istället fokuserat på en snöfylld vinter i den amerikanska storstaden med frostiga gatlyktor och stadssiluetter mm. Vi har också flyttat in Alperna anno 1970 med bland annat tidsenliga bänkar, skidor, stavar och varningsskyltar. Vi har även tagit fram ett koncept där vi för en dag byggde, förmodligen, Sveriges största sportbar med plats för 1000 gäster i samband med Sveriges premiärmatch i fotbolls-EM 2016. Det tillsammans med sommararenor med shuffleboard, specialbyggd minigolf och en kuperad bana för radiostyrda bilar är bara några exempel på vad som skapats genom åren.

Kontakta oss och berätta om era tankar så ser vi med glädje fram emot att få sätta tänderna i just ert unika eventkoncept. Du kan även se ett urval av våra genomförda case här!

Vill du veta mer?

Event

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se