111 486

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Därför är vi framgångsrika

Utan att på något sätt vara nöjda har vår resa mot att bli Sveriges mest effektiva eventbyrå visat att vi jobbar enligt ett väldigt framgångsrikt koncept. Vi jobbar idag löpande med kunder som H&M, Bonnier, Google, Unibet, Betsson, IDG, Tobii och Netlight.

Det är stora bolag som lägger ett stort förtroende och ansvar i våra händer. Lägg till att i princip varenda kund vi jobbat med sedan starten stannar kvar och anlitar oss igen.

En grundbult i konceptet är den aktiva roll vi tar – får vi en förfrågan hittar vi en lösning. Vi förhandlar, skruvar och fixar tills dess att vi kan presentera alternativ. Ibland är dem ganska standardiserade (man behöver ju inte alltid uppfinna hjulet!) Ibland blir det dock väldigt unika koncept som aldrig gjorts tidigare (ett extra hjul skadar inte!).

Vi har förståelse för att budgetar kommer variera mellan olika projekt men vi kommer alltid kunna leverera en lösning. Det viktiga är att det händer saker och att bokningar blir av. För oss är många bokningar bättre än många kronor vilket är en väldigt central filosofi hos oss.

Nöje / Employer Branding & Kundevenemang

Vårt största affärsområde och där vi ligger i framkant. Vi har starka avtal med lokaler och stort utbud av leverantörer, god erfarenhet gällande konceptutveckling, dekor, teknik och aktiviteter. När vi kategoriserar något som nöje menar vi evenemang där fokus handlar mindre om business och mer om pleasure. Personalevenemang och kundevenemang där fokus är att stärka relationer, företagskulturen och helt enkelt hålla de sociala värdena i fokus. Här vill vi påstå att vi är Sveriges största eventbyrå sett till antal genomförda evenemang av det här slaget.

Att vi skulle vara störst saknar vi givetvis statistiska belägg för men att någon skulle arrangerat fler är tillräckligt osannolikt för att vi ska dra oss för att sticka ut hakan. Vår erfarenhet inom nöje sträcker sig mer än tio år tillbaka i tiden. Vi kan erbjuda alltifrån klassiska koncept som julfest med prinskorv och sommarfest med rosé i solen till mer skräddarsydda upplägg med övernattning, aktiviteter på vatten, temafester, underhållning och mycket mer. Nöjesrelaterade evenemang är ofta något som genomförs löpande och efter liknande mönster varje år.

Vill du veta mer?

Event

Möte / Kickoff & Konferens

Området konferens/kickoff är mer affärsrelaterat än nöje. Vi finns inom detta område men det finns en stor möjlighet att expandera och göra oss ännu starkare inom möten. En stor fördel med just detta affärsområde är att det många gånger kräver mindre tid internt och omsättningen på varje evenemang oftast är högre. Konferenser, kickoffer, forum, seminarier osv. Kärt barn har många namn. Det naturliga samlingsnamnet på den här typen av evenemang är givetvis möten – tillfällen då man träffas, utbildas, diskuterar och samarbetar. Eftersom vi är experter på nöje, är vi starka på att addera det till vad som annars kan uppleves av gästerna som lite tråkigt. Är det ett mindre möte kan det vara en kort aktivitet under dagen eller kanske en rolig middag med underhållning som avslutning.

Vi jobbar fram en perfekt location, vad det är är unikt för varje kund och projekt. Kanske är det i ett stort mötesrum i konferensavdelningen på ett hotell eller så är det i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Högt, lågt, smalt eller brett. Varje år genomför vi ett stort antal kickoffer runt om i landet. Vi genomför mindre möten och konferenser och vi gör det precis som med allt annat vi gör – på ett kostnadseffektivt sätt, på en plats som är noga utvald för just det arrangemanget och med en fingertoppskänsla för hur vi vrider evenemanget till något alldeles extra.

Vill du veta mer?

Event

Produktion / Dekor, Teknik & Scen

Ju mer utmanade vi blivit av våra kunder desto mer olika områden har vi tvingats lära oss att behärska. Ingen är mer tacksam för det än vi. Det har gjort oss till experter på produktion, scen, dekor och teknik. Under åren som gått har vi gjort helt galna temafester med dekor i mängder, tatuerare, spågummor, snölandskap, bollhav, hoppborgar och cocktailbarer i små konferensrum.
Vi har också skapat konferenser och möten för några av Sveriges största bolag i miljöer där ingen trodde att man kunde ha en heldagskonferens. Det har exempelvis skett i gamla fabriker, i en kyrka och i en nattklubb (där vi verkligen gjorde mötet lite party!).
Idag har vi byggt upp ett nätverk med leverantörer för att klara det mesta, eller ja, egentligen allt. Än så länge har vi aldrig tackat nej till någon förfrågan för att vi känt att vi inte haft kompetensen. Vi har byggt fan-zones när Sverige spelat landskamp i fotboll, tält för flera hundra sittande gäster, toalettlösningar, stora scener för live-uppträdanden med ljud- och ljusteknik och mycket mer.

Tack vare detta kan vi flytta gränserna och det ganska långt också. Utmana oss gärna med just er förfrågan!

Vill du veta mer?

Event

Idé / Koncept- & Eventuteckling

Med över 1000 evenemang genomförda har vi varit med om en del. Vi har lärt oss vad som fungerar och för vem. Vi är proffs på att översätta kundens önskemål till verklighet och minnen. Processerna ser ofta olika ut för när vi jobbar med nya kunder och när vi jobbar med befintliga. De nya kommer ofta med ett konkret case om något dem vill att vi ska göra. De befintliga talar om att dem vill göra något och ger oss ramar för antal, datum etc. Därefter får vi skapa konceptet. Vi är väldigt bekväma med att jobba på båda sätten.

Att jobba med Idé och koncept är något vi alltid tvingas göra. Ibland kan vi ta betalt för det då kunden vill att vi jobbar fram omfattande koncept och det går att debitera på timme (framförallt i segmenten Key Projects, Travel och offentliga upphandlingar). Oftast är det dock något vi gör när vi pitchar till kunden, tar fram förslag och hittar lösningar. Här är det väldigt viktigt att vi är bra på att ta hjälp av varandra och jobba i team så att vi kan dra nytta av varandras erfarenheter och upparbetade förslag och koncept. Vi behöver inte uppfinna hjulet varje gång!

Kontakta oss och berätta om era tankar så ser vi med glädje fram emot att få sätta tänderna i just ert unika eventkoncept. Du kan även se ett urval av våra genomförda case här!

Vill du veta mer?

Event

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se
×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se