111 486

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Veckan som var, vecka 18

Hej!

Vips så var Valborg förbi och vi är inne i maj månad. Det är nästan svårt att tro att sommaren snart är här, men visst är det så!

För ett år sedan tog vi emot kommentaren ”Ni gjorde ett strålande arbete! Boka upp nästa år igen!” efter ett genomfört vårmingel på Skeppsbron i Stockholm. Självklart gjorde vi det och igår kväll klev 600 gäster in på den uppumpade reprisen på nyrenoverade Mister French. Det är precis så, såklart, vi vill arbeta. Vi har många bästa kompisar och tillsammans levererar vi bättre och bättre event.

Vi är snabbare, mer kostnadseffektiva, tydligare och mer närvarande än våra konkurrenter. Vi är helt enkelt Sveriges mest effektiva eventbyrå. Pröva oss!

_____

Ska ni till Almedalen och behöver hjälp att synas i bruset? I år besöker vi på Koncept & Event Visby under Almedalsveckan för att träffa många av våra kunder och leverantörer.

Vill ni ha hjälp med att konceptutveckla er lokal, monter eller tält? Vi sitter på en hel del kul som sticker ut! Skulle ni vilja träffa oss på en kaffe eller middag – låt oss veta det. Hoppas vi ses i sommar!

_____

Under veckan som gick höll vi låda hos Mr Green en helkväll för personal, kunder och leverantörer. Vi åkte också färja (ett par gånger) i solskenet till Carlshälls Gårds undangömda oas tillsammans med affärsnätverket BEN och snart är det dags för ett spektakulärt 10-årsjubileum och med Claremont – i veckan har vi varit runt och spelat in material till den kvällens alla happening. Mycket, mycket kul!

Vill du veta mer?

+4670 – 818 27 88
niklas@konceptochevent.se

Senaste artiklarna

God jul och gott nytt år!

20 december, 2018 / När vi har två evenemang kvar att genomföra innan julledigheten vet vi att det är riktigt nära dopparedagen. Vad vi också vet är att det krävs ett riktigt......

Årets sista megafredag!

18 december, 2018 / Årets sista mega-fredag är done and done. Vi välkomnade 1500 gäster till elva olika evenemang......

En riktig superfredag

30 november, 2018 / Vi har en riktig pangfredag. 1800 gäster och totalt nio arrangemang, vilket team vi har!...

Case, Bonnier Innovation Awards

30 oktober, 2018 / Tillsammans med Bonnier AB:s team agerade Koncept & Event leverantör för eventets koordinering av byggnation, scenmiljö och dekor vilket bland annat innefattade......

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se