141 738

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Vi söker en Innesäljare

Vi söker nu fler personer som vill arbeta med oss på vår eventbyrå. Rollen som Innesäljare innefattar bland annat att man bearbetar nya och gamla kunder, tar emot och handlägger order och förfrågningar och genomför försäljning. Hos oss bygger Innesäljaren offerter och presentationer, arbetar med konceptframtagning, besvarar förfrågningar om tillgänglighet och anpassar villkor. Som Innesäljare fungerar du som en stödjande funktion till Kundansvarig på fältet.

____________________

 

Vi erbjuder våra tjänster och genomför uppdrag till flera stora företag och vi är ett bolag i stark tillväxt. Vårt företag har tagit en stor plats och etablerat sig på allvar i eventindustrin, vilket innebär en god chans att få arbeta med spännande projekt med stor variation. Vi har ständigt nya kunder och uppdrag på gång, vi arbetar med eventproduktion både i Sverige och utomlands och vi arbetar även med Action Marketing och kommunikation.

Med rollen kommer ett stort eget ansvar och hantering av försäljningsprocessen, från planering till avslut. Tjänsten innebär:

  • Bearbeta nya kunder men också befintliga tillsammans med Kundansvarig
  • Ta emot och handlägga order och förfrågan
  • Genomföra försäljning
  • Bygga offerter, presentationer och kalkyler etc.
  • Fungera som en stödjande funktion till Kundansvarig

Vi ser gärna att du brinner för försäljning och är orädd för nya utmaningar. Du ska vara resultatorienterad och kunna hantera ditt arbete självgående – självklart i nära samarbete med dina kollegor!

Erfarenhet från event- och mötesindustrin är ett krav.

____________________

 

Vad kan vi erbjuda dig?

 

Fast lön  – Alla medarbetare har 5 veckor semester samt 3 veckor för eventuell övertidskompensation. Vi har också tjänstepension till all personal.

Interna tävlingar – Löpande tävlingar med schyssta och roliga priser.

Chans att påverka och utvecklas – Har du idéer på förbättringsområden eller försäljning av en ny produkt så lyssnar alla oavsett roll på företaget. Vi är en byrå som jobbar mot stora företag med stora affärer och här får du verkligen möjligheten att utvecklas.

Flexibel arbetsplats – Vi tror på en flexibel arbetsplats där du har möjlighet att planera din egen tid på jobbet.

Löpande nöje – Vi har kul tillsammans! Så fort vi har möjlighet hittar vi på roliga happenings tillsammans, som t.ex. fredags-AW.

Kontor i city – Vi sitter i Hagastaden, mitt emot Norra Tornen, och här kryllar det redan av andra företag, gym och restauranger som bidrar till att skapa stadsdelens kultur.

Verktygen – Självklart väntar en bärbar dator och en ny mobil på dig din första dag på kontoret.

____________________

Vi är inte bara ett företag som levererar proffsiga och häftiga evenemang till våra kunder, vi har också sjukt kul tillsammans! Omkring dig har du ett grymt team där alla är motiverade och stöttande, och vi firar varje framgång och hittar på saker tillsammans.

Övrig information:
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Sonja Kovalevskys Gata 3, Hagastaden
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

_______________

Kontakt och ansökan: jobb@konceptochevent.se

Vill du veta mer?

+468 – 410 367 90
jobb@konceptochevent.se

Senaste artiklarna

Vi i media: Eventpodden

14 oktober, 2019 / Peter Winitsky och Jonas Bodin driver podcasten Det perfekta eventet. Tillsammans har dem erfarenhet av 5000 event i 56 länder under 20 års tid. VD Niklas Åström fick en pratstund med podden i samband med invigningen av Scandic Downtown Campers nya eventvåning Roots......

Vi söker Innesäljare

25 september, 2019 / Vi söker nu fler personer som vill arbeta med oss på vår eventbyrå. Rollen som Innesäljare innefattar att man bearbetar nya och gamla kunder, tar emot och handlägger order och förfrågningar och genomför försäljning......

Uppdrag: Action Marketing i Almedalen

13 augusti, 2019 / I år har vi haft mer att göra under juli månad än tidigare år. Mycket har givetvis med att göra med vår samplingkampanj tillsammans med Coca Cola och varumärket Honest......

Intervju: Våren, hållbaret och resten av 2019

2 juli, 2019 / Vi växer så det knakar och framöver är det mycket upp till Emelie, Operativ Chef på Koncept & Event sedan ett par månader tillbaka, att bland annat se till att det inte knakar mer än det växer......

Förstärkning i projektledningsfabriken

10 april, 2019 / Under årets första kvartal har vi utökat med nya resurser för projektledningen. Behovet kommer från att antalet evenemang fortsätter öka i kombination med projektens magnitud och båda delarna är givetvis glädjande för oss som eventbyrå....

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se