141 738

  • Serverade gäster

Fika?

Hur kan vi hjälpa dig?

+468 – 410 367 90 hej@konceptochevent.se

Vi söker Kundansvarig

Personal sökes

Vi söker personer som vill arbeta med oss på vår eventbyrå. Rollen innefattar främst att sälja in våra evenemangslösningar till nya kunder och bearbetning av befintliga kunder. Vi söker dig som är driven och tävlings- och målinriktad, du vill skapa värde i det du gör samtidigt som du har god förståelse för kundens behov samt hur marknaden ser ut.

____________________

 

Vi erbjuder vår service till flera av Sveriges största företag och vi är ett bolag i stark tillväxt. Vårt företag har tagit en stor plats och etablerat sig på allvar i eventindustrin, vilket ger goda förutsättningar till affärer för dig som ny Kundansvarig/Säljare hos oss.

Med rollen kommer ett stort eget ansvar och hantering av hela säljprocessen, från prospektering till avslut. Kortfattat innebär tjänsten:

  • Prospektering
  • Leads-bearbetning
  • Bearbetning av befintlig kundstock
  • Offerering och presentationsframställning av erbjudande
  • Stänga affärer

Vi ser gärna att du brinner för försäljning och är orädd för nya kontakter. Du ska vara resultatorienterad och kunna hantera ditt arbete självgående – självklart i nära samarbete med dina kollegor!

____________________

 

Vad kan vi erbjuda dig?

 

Fast grundlön + bonus – Alla medarbetare har 5 veckor semester samt 3 veckor för eventuell övertidskompensation. Vi har också tjänstepension till all personal.

Interna tävlingar – Löpande tävlingar med schyssta och roliga priser.

Chans att påverka och utvecklas – Har du idéer på förbättringsområden eller försäljning av en ny produkt så lyssnar alla oavsett roll på företaget. Vi är en byrå som jobbar mot stora företag med stora affärer och här får du verkligen möjligheten att utvecklas.

Flexibel arbetsplats – Vi tror på en flexibel arbetsplats där du själv har möjligheten att planera din egna tid på jobbet.

Löpande nöje – Vi har kul tillsammans! Vi försöker så ofta vi har möjlighet hitta på så något tillsammans, som t.ex fredags-AWn.

Kontor mitt i stan – Vi sitter i nya stadsdelen Hagastan som numera är känd som Downtown Stockholm som kryllar av företag, närheten av gym, restauranger och kommunikationer.

Verktygen – En bärbar dator och ny mobil väntar på dig din första dag på kontoret. Sen hjälper vi dig att bli ett proffs!

____________________

Vi är inte bara ett företag som levererar proffsiga och häftiga evenemang till våra kunder, vi har också sjukt kul tillsammans! Omkring dig har du ett grymt team där alla är motiverade och stöttande, och vi firar varje framgång och hittar på saker tillsammans.

Övrig information:
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Sonja Kovalevskys Gata 3, Hagastaden
Lön: Grundlön plus bonus

_______________

Kontakt och ansökan: jobb@konceptochevent.se

Vill du veta mer?

+4670 – 570 56 40
jobb@konceptochevent.se

Senaste artiklarna

Vi i media: Eventpodden

14 oktober, 2019 / Peter Winitsky och Jonas Bodin driver podcasten Det perfekta eventet. Tillsammans har dem erfarenhet av 5000 event i 56 länder under 20 års tid. VD Niklas Åström fick en pratstund med podden i samband med invigningen av Scandic Downtown Campers nya eventvåning Roots......

Vi söker Innesäljare

25 september, 2019 / Vi söker nu fler personer som vill arbeta med oss på vår eventbyrå. Rollen som Innesäljare innefattar att man bearbetar nya och gamla kunder, tar emot och handlägger order och förfrågningar och genomför försäljning......

Uppdrag: Action Marketing i Almedalen

13 augusti, 2019 / I år har vi haft mer att göra under juli månad än tidigare år. Mycket har givetvis med att göra med vår samplingkampanj tillsammans med Coca Cola och varumärket Honest......

Intervju: Våren, hållbaret och resten av 2019

2 juli, 2019 / Vi växer så det knakar och framöver är det mycket upp till Emelie, Operativ Chef på Koncept & Event sedan ett par månader tillbaka, att bland annat se till att det inte knakar mer än det växer......

Förstärkning i projektledningsfabriken

10 april, 2019 / Under årets första kvartal har vi utökat med nya resurser för projektledningen. Behovet kommer från att antalet evenemang fortsätter öka i kombination med projektens magnitud och båda delarna är givetvis glädjande för oss som eventbyrå....

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Feeling idag

Standard
Winter mode
Feeling green
×

Vi bjuder på fika!

Vill du veta mer om Koncept & Event, söka jobb hos oss eller bara träffa vår vakthund Coco? Hör av dig så ses vi på en fika på vårt kontor!


×
+468 – 410 367 90
hej@konceptochevent.se